Morton Salt

PROJECT DETAILS

Merging the client’s desire for a more collaborative and modern headquarter space with the focus on bringing their iconic brand to life, Partners by Design created an open layout that took full advantage of the extraordinary 360 views along the river. The new space is energized through the use of bright colors, custom wallcoverings, detailed use of materials and branded art. Ample teaming and amenity areas are peppered throughout the workstation zones. The design not only allows for flexible growth, but collaborative seats increased nearly fourfold and the lunchroom size tripled. The new space reflects the modern, innovative vision of this classic brand.

Environmental Branding by Spark / Photography by Tom Harris

  • Square Feet: 52,000

  • Location: Chicago

  • Industry: Corporate

  • Key People: